woensdag 30 juni 2010

Topshop naar Nederland

GOED NIEUWS!
De Topshop komt naar Nederland! Het plan is al wel rond, maar het is nog niet bekend wanneer en waar die in Nederland komt. Maar in ieder geval ergens in het westen van Nederland (Amsterdam, Rotterdam, etc.) Het is een leuke winkel die niet veel kost!
Als je niet kan wachten tot de Topshop in Nederland zit kan je natuurlijk altijd nog naar de site gaan! Je krijgt alles binnen 5 dagen al thuis afgeleverd vanuit Engeland. En er staan nu ook items die gemaakt zijn door Kate Moss!!
www.topshop.com

Charming by Ti Sento


Ik ben helemaal fan van Charming by Ti Sento. Het is een geweldig sieradenmerk waarbij je op een armband of ketting verschillende bedeltjes kan hangen. Er zijn een heleboel bedeltjes van, zoals van de zomer, of je geslaagd bent (die zijn nieuw!), vlaggen van verschillende landen, kenmerken van verschillende landen (molen, big apple), kleding, make-up en nog veel andere bedeltjes. Zelf heb ik ook een armband van Charming waar tot nu toe 6 bedeltjes aanhangen.

Dit is mijn armband over een paar jaar! (ik heb al de ster, de Eiffeltoren, de nagellak, het strikje, de badpak en het jurkje!):




dinsdag 29 juni 2010

Kennismaking

Haaai!
Ik stel mezelf even voor:
Ik ben Denise en ik ben 16 jaar oud!
Ik doe volleybal als sport en ik vind het leuk om te winkelen en leuke dingen doen met vrienden & familie!
Op deze blog vertel ik dingen over mijn leven maar ook bijvoorbeeld websites, fotoshoots, en andere leuke dingen!
x Denise